PoolKungen levererar drömmen!

Kjøpe og eie basseng og spabad fra PoolKungen

PoolKungen står for høy kvalitet, rask levering og gode priser. Når du kjøper basseng eller spabad av oss, passer vi på at du får alt du trenger, i tillegg til fantastisk service. Du får alltid rask behandling når du velger oss. Vi sender tilbud innen 24 timer.

PoolKungen - et trygt valg!

De fleste produktene vi fører kommer fra TYskland og Sverige, som garanterer høyest mulige kvalitet. Fabrikken i Tyskland produserer over 5000 basseng i året og har vært i bransjen siden 1977.

Det er alltid fint å kunne se bassengene og tilbehøret i virkeligheten før du bestemmer deg, så kom gjerne på besøk i en av våre store basseng- og spabutikker. Det er vel verdt turen innen bassengdrømmen blir til virkelighet.

I butikkene er det utdannede bassengrådgivere som kan guide deg gjennom hele kjøpet slik at du får det bassenget som passer best for deg og din familie. Vi har også et stort utvalg med tilbehør som forenkler og forskjønner bassengeierskapet ditt, som rengjøringsutstyr, kjemikalier mm. Butikkene våre ligger i Stockholm, Gøteborg og Helsingborg og er åpne hele året. Velkommen!

supportfaq_symbol.jpg  Hjelp og vanlige spørsmål

Hjelp og vanlige spørsmål

I menyen til venstre finner du det meste du trenger å vite for et trygt og sikkert bassengeierskap, som informasjon om vannkvalitet, service på eksisterende bassenganlegg og samarbeidspartnere innen bassengmontering for deg som ønsker hjelp med montering.